Jenter som kommer

Jenter som kommer - Ida Jackson, Maren Kristiane Solli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Jackson, Maren Kristiane Solli
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
Jenter som kommer.pdf
ISBN
3915245532841

BESKRIVELSE

Boken er en introduksjons- og opplysningsbok om jenters seksualitet på jenters egne premisser. Forfatterne skriver blant annet om opphisselse, onani, parsex og utfordrer myter om jenters seksualitet.

Dette er bare ekte knulling uten sensur. Det koster ikke noe å se.

Obos-ansatte som demonstrerte må i karantene - De fleste i Norge er rasister, og Norge er et rasistisk land Høsten kom, døra smalt og etterpå ble det stillt Så jeg traff ei lita jente en regnfull vår Med bløte konsonanter og regnvått hår Hun lovet meg troskap, jeg lovet henne alt Vinter'n kom, troskap gikk og etterpå ble det kaldt Jenter som kommer og jenter som går Jenter som glipper, jenter du aldri får Jenter som smiler en tidlig vår Jenter og en litt sliten matador Hey, hey! Noen strever veldig når de kommer i puberteten. De vil ikke bli kvinne og få kvinnekropp.

RELATERTE BØKER