Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet - Petter A. Stordalen, Jonas Forsang | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter A. Stordalen, Jonas Forsang
DIMENSJON
5,10 MB
FILNAVN
Jeg skal fortelle deg min hemmelighet.pdf
ISBN
9720541856626

BESKRIVELSE

«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler - og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det? Dette er en revidert utgave.

Om å satse i dårlige tider. Siste episode i podcast-serien der jeg leser fra boka "Jeg skal fortelle deg min hemmelighet". Her får du høre hvordan jeg tok min første store bit av Sverige. Som 24 åring ble jeg senterleder for Norges største kjøpesenter City Syd.

Kategori: Fakta og dokumentar, Biografier og memoarer. Jeg skal fortelle deg min hemmelighet (Norwegian Edition) - Kindle edition by Stordalen, Petter. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets.

RELATERTE BØKER