Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet - Petter A. Stordalen, Jonas Forsang | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter A. Stordalen, Jonas Forsang
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Jeg skal fortelle deg min hemmelighet.pdf
ISBN
8002256317752

BESKRIVELSE

«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler - og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det? Dette er en revidert utgave.

Stordalen. Prøv 2 uker gratis* *Denne lydboka er tilgjengelig for strømming for deg som er Fabel-abonnent.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, Heftet, E-bok, CD | 9788293516453 Jeg skal fortelle deg min hemmelighet. 4.4 1414 5 Forfatter: Petter Stordalen Innleser: Benjamin Helstad.

RELATERTE BØKER