God jul, Tassen!

God jul, Tassen! - Eric Hill | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eric Hill
DIMENSJON
3,65 MB
FILNAVN
God jul, Tassen!.pdf
ISBN
7806265161474

BESKRIVELSE

Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen. Morsom pappbok med utbrettssider. Lek og lær nye ord. Hva skjuler seg under gavepapiret? Løft opp sidene og se om du har gjettet riktig. Pappbøker er gode å holde i og lett og bla i for de minste.Den enkle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør at barna fester seg til den lille gule valpen med de karakteristiske brune flekkene. Og så er han så søt!Bøkene om Tassen er blant de mest populære barnebøkene gjennom tidene. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Morsom pappbok med utbrettssider. Lek og lær nye ord.

Passer til alder: Forfatter: Eric Hill Emne: Hunder, Julen Bokserie: Tassen-bøkene: Format: 217x217 Forlag: Cappelen Damm ISBN: 9788202421007 Utgivelsesår: 2013 Språk: Norsk (bokmål) Emne: Hunder, Julen God jul, Tassen! Eric Hill; Anne Hansen (Oversetter) Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen. Morsom pappbok med utbrettssider.

RELATERTE BØKER