Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019

Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,56 MB
FILNAVN
Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019.pdf
ISBN
9718425482484

BESKRIVELSE

Kanalje, hanrei, taskenspiller, flitterstas, skjærmysler, diskenspringer og flanør. En rekke norske ord står i fare for å gå i en alt for tidlig grav. I denne lille «ordkalenderen» vekkes de opp fra de døde - eller halvdøde. Godt voksne lesere vil finne mange kjente og kjære ord. De yngre, også de beleste og språkinteresserte, vil være fortrolige med langt færre av ordene som her blir utsatt for et gjenopplivningsforsøk. Språk er lagringsplass for historien. Dermed utgjør ordforrådet vårt et slags kulturhistorisk museum, men det er også et skattkammer vi kan øse av - til glede for oss selv og omgivelsene.

Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Glemte ord.

Fra alfons til ågerkarl. «Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl» er en oversikt over gamle eller utdødde ord En yngre kollega smilte litt og sa, «Det er så morsomt når du sier at noe er alminnelig».

RELATERTE BØKER