Fiskekokeboka

Fiskekokeboka - Tom Victor Gausdal, Stian Floer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Victor Gausdal, Stian Floer
DIMENSJON
5,83 MB
FILNAVN
Fiskekokeboka.pdf
ISBN
8611998402004

BESKRIVELSE

I denne boka inviterer mesterkokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer oss med hjem for å vise at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forklarer om alle de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket ditt. Fiskekokeboka finner du kokkenes egne favorittoppskrifter side om side med alle de velkjente klassikerne . fra seibiff og fiskekaker til røkt kolje og bergensk fiskesuppe. Etter dette vil fiskedisken aldri mer bli den samme.

De lærer oss de beste teknikkene, forklarer om alle de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket ditt. Fiskekokeboka finner du kokkenes egne favorittoppskrifter side om side med ... Kjøp Fiskekokeboka fra Bokklubber I denne boka inviterer mesterkokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer oss med hjem for å vise at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-I denne boka inviterer ... Fiskekokeboka Fiskekokeboka Gausdal, Tom Victor - Floer, Stian.

RELATERTE BØKER