Etikk

Etikk - Siri Granum Carson, Norunn Kosberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Granum Carson, Norunn Kosberg
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Etikk.pdf
ISBN
9683230510360

BESKRIVELSE

Dette er en lett tilgjengelig og pedagogisk innføringsbok i etisk tenkning og argumentasjon med aktuelle eksempler fra samfunnsliv og medier. Forfatterne tar utgangspunkt i at etikk som fagfelt er en kombinasjon av teori og praksis. Boka gir en oversikt over sentrale tankeretninger innenfor etisk teori og ser etikk i forhold til tema som yrkesliv, teknologi, religion og politikk. Boka er godt egnet som en innføringsbok i etikk for studenter i exphil og exfac. I tillegg er den relevant for studenter innen helsefag og andre fag hvor etikkspørsmål står sentralt, og for alle som ønsker en praktisk orientert innføring i etisk teori.

Våre etiske retningslinjer skal være til hjelp i slike situasjoner, og skal være vårt kompass. Senter for medisinsk etikk (SME) jobber med medisinsk og helsefaglig etikk gjennom forskning, undervisning og formidling - alt fra konkrete etiske dilemma i møtet med den enkelte pasient til forskningsetikk og teoretisk filosofi og etikk. Etikk hovedbanner Etisk bevissthet og refleksjon er en viktig del av alle sider ved sykepleieres yrkesutøvelse. Har du spørsmål eller saker som bør diskuteres? Rådet for Sykepleieetikk er et uavhengig organ i NSF, som alle kan ta kontakt med. ISI/JCR short title: Etikk Praksis English short title: Nord J Appl Ethics ISSN 1890-3991, e-ISSN 1890-4009.

Etiske retningslinjer sier noe om forventningene vi har til våre ansatte når det gjelder atferd. Kunnskaper om og ferdigheter i etikk er viktig for alle som arbeider i helsetjenesten. Denne fagboka gir en innføring i helseetikk.

RELATERTE BØKER