Etikk

Etikk - Siri Granum Carson, Norunn Kosberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Granum Carson, Norunn Kosberg
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Etikk.pdf
ISBN
9522967624542

BESKRIVELSE

Dette er en lett tilgjengelig og pedagogisk innføringsbok i etisk tenkning og argumentasjon med aktuelle eksempler fra samfunnsliv og medier. Forfatterne tar utgangspunkt i at etikk som fagfelt er en kombinasjon av teori og praksis. Boka gir en oversikt over sentrale tankeretninger innenfor etisk teori og ser etikk i forhold til tema som yrkesliv, teknologi, religion og politikk. Boka er godt egnet som en innføringsbok i etikk for studenter i exphil og exfac. I tillegg er den relevant for studenter innen helsefag og andre fag hvor etikkspørsmål står sentralt, og for alle som ønsker en praktisk orientert innføring i etisk teori.

Vi som ansatte har mulighet til å utgjøre en forskjell basert på valgene vi tar. Etikk er viktig og nyttig å bruke tid på. Etikk.

Den etiskestandarden er en del av ansvaret DNB har som samfunnsaktør. Om etikk. Etikk handler om oss som ansatte og våre holdninger, verdier og ferdigheter.

RELATERTE BØKER