Engelsk-norsk stor ordbok

Engelsk-norsk stor ordbok Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,4 MB
FILNAVN
Engelsk-norsk stor ordbok.pdf
ISBN
8320648964497

BESKRIVELSE

Ordboken er for brukere som trenger engelsk i profesjonell sammenheng, eller som ønsker en omfattende ordbok hjemme. Den inneholder 124 000 oppslagsord og uttrykk og 320 000 oversettelser. Utrykk, idiomer og faste forbindelser i egne seksjoner under oppslagsordene. Boka dekker både britiske og amerikanske former og stavemåter. Den har ord fra engelsk og norsk dagligtale og har med fagord fra fagfelt som data, oljeteknologi, telekommunikasjon o.a.

Stor norsk ordbok finnes kun tilgjengelig digitalt, og tilbys som et produkt på plattformen Ordnett. Det spesielle med denne ordboken er at den er satt sammen av fire selvstendige ordbøker: Norsk ordbok , Tanums store rettskrivningsordbok , Norske synonymer og Fremmedordbok . Søkeresultater for Engelsk-norsk stor ordbok ; Norsk-engelsk stor ordbok - Haugenbok.no Stor engelsk ordbok Engelsk-norsk.

Sendes om 4 virkedager. Kjøp boken Engelsk-norsk stor ordbok (ISBN 9788257317720) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER