C'est chouette

C'est chouette - Vigdis S.D. Jorand | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis S.D. Jorand
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
C'est chouette.pdf
ISBN
3243014980623

BESKRIVELSE

Motiverende start på et nytt språk De fleste barn syns det er spennende å lære et nytt språk. Det er morsomt med nye lyder og fremmede ord.Vi gir barna de første smakebitene gjennom muntlig fokus, varierte og aktiviserende oppgaver og enkle sanger. C’EST CHOUETTE kan brukes fleksibelt mellom årstrinnene. Bøkene har enkle tekster og morsomme illustrasjoner. Elevene får basiskunnskaper og motiveres for videre læring!C’EST CHOUETTE Débutanter også egnet til oppstart og differensiering på ungdomstrinnet.

Vi hører gjerne fra deg dersom du har spørsmål. Vennligst oppgi telefonnummer og hvilken skole du kommer fra.

The nearest airport is Carcassonne Airport, 9 km from the bed and breakfast. Engangshefte som egner seg til differensiering og repetisjon. Oppgavene er organisert etter kapitlene i grunnboka.

RELATERTE BØKER