Bruttern

Bruttern - Geir Svardal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Svardal
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Bruttern.pdf
ISBN
9151852717106

BESKRIVELSE

Kåre Ingebrigtsen er en ekte RBK-er. Og en fotballpersonlighet med temperament og glimt i øyet. Dette er historien om en fargerik karriere på Lerkendal, om turbulente år i Manchester City før klubben ble overtatt av søkkrike sjeiker, om leieopphold i klubber som Lillestrøm og Strømsgodset, og ikke minst om jobben som trener. Fra Ranheim gikk veien til Bodø/Glimt og Viking, før Ingebrigtsen ble hentet til Rosenborg av den mektige styreformannen Ivar Koteng i 2014 med ordre om å bringe klubben tilbake til røttene. Vi blir med på innsiden av spillet, inn i garderoben og ut på banen, og vi møter gamle og nye fotballhelter som Mini, Francis Lee og Nicklas Bendtner. Men hva skjedde egentlig da Ingebrigtsen fikk sparken i Rosenborg sommeren 2018 etter å ha levert tre seriemesterskap, to cuptitler og to gruppespill i Europa League i løpet av fire år?

Odd har vært i kontakt med fotballtreneren Kåre Ingebrigtsen som for tiden er arbeidsledig. Bruttern: - Trodde ikke det var mulig å hente Mike. Kåre Ingebrigtsen henter Mike Jensen som en ren forsterkning.

juli 2014 til 19. juli 2018. Kjøp 'Bruttern, triumfene, intrigene og kampene, historien om Kåre Ingebrigtsen' av Geir Svardal fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER