Vin; smak og behag

Vin; smak og behag - Marnie Old | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marnie Old
DIMENSJON
4,84 MB
FILNAVN
Vin; smak og behag.pdf
ISBN
3501574244565

BESKRIVELSE

Det finnes flere bøker om vin på markedet. Noen tar for seg enkelte distrikter, druer og forskjellige typer vin, andre er rene oppslagsverk. Vin - smak og behag gir en innføring i vinsmaking uten strenge retningslinjer eller koder - her handler det kun om pur vinglede for den jevne forbruker som ønsker å vite mer om det store landskapet som vin omhandler. Boka er enkelt og ujålete lagt opp med illustrasjoner og forklaringer for nybegynnere som kanskje ikke er helt klar for å hoppe med hodet først inn i en tilsynelatende komplisert vinverden. Forfatteren legger stor vekt på hvordan vi kan gjenkjenne og finne frem til riktig vin ved hjelp av både lukt, farge og smak, med referanser til ting vi kjenner igjen.

Vin; Påskefestmaten. Her er festråvarene og hvordan de skal behandles for å løfte påskekosen frem.

Til sjømat er det hvitvin som gjelder! 29.05.2020 Skrevet av: Edvard Skramstad Foto: Produsentene. Ukens vintips: Rosévin-bonanza.

RELATERTE BØKER