Vin; smak og behag

Vin; smak og behag - Marnie Old | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marnie Old
DIMENSJON
3,27 MB
FILNAVN
Vin; smak og behag.pdf
ISBN
2770399807108

BESKRIVELSE

Det finnes flere bøker om vin på markedet. Noen tar for seg enkelte distrikter, druer og forskjellige typer vin, andre er rene oppslagsverk. Vin - smak og behag gir en innføring i vinsmaking uten strenge retningslinjer eller koder - her handler det kun om pur vinglede for den jevne forbruker som ønsker å vite mer om det store landskapet som vin omhandler. Boka er enkelt og ujålete lagt opp med illustrasjoner og forklaringer for nybegynnere som kanskje ikke er helt klar for å hoppe med hodet først inn i en tilsynelatende komplisert vinverden. Forfatteren legger stor vekt på hvordan vi kan gjenkjenne og finne frem til riktig vin ved hjelp av både lukt, farge og smak, med referanser til ting vi kjenner igjen.

Search Any Vehicle History using our Free VIN Check and Free Vehicle History. VIN uses a programming language called JavaScript extensively. We have detected that your browser is set to NOT understand Javascript.

Vin; Påskefestmaten. Her er festråvarene og hvordan de skal behandles for å løfte påskekosen frem.

RELATERTE BØKER