Ulv

Ulv - Petra Ahne | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petra Ahne
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Ulv.pdf
ISBN
5387481176068

BESKRIVELSE

Iblant dreper ulv mennesker. Likevel er det trygt å gå tur i skogen. Mer entydig får vi det ikke. Ulven er tilbake for fullt i våre skoger. Men hva vet vi egentlig om ulven? Mange av våre forestillinger baserer seg på fordommer, overtro og uvitenhet. I dette kloke og følsomme portrettet tar Petra Ahne oss med på leting etter ulven i folklore og i natur. Hun utforsker forholdet mellom ulven og de tamme etterkommerne, hundene. Og hun stiller det ufravikelige spørsmålet: Hvor mye vill natur og villmark er vi innstilt på å leve med i dagens moderne samfunn?

Første gang på 100 år Ulv spiste elgkalv ved Sognsvann i Oslo Utforsk andre ... Ulv etablerer seg i flokker som kan produsere årlige valpekull. En flokk vil opptre i et område og markere eierskap for dette reviret.

Et av seks helnorske ulvekull født i Østmarka. - Ved å fokusere på det vi kaller sosiale representasjoner av ulv, har målet denne gangen vært å undersøke hva vanlige folk tenker om dyret, snarere enn hvorfor noen framstår som tilhengere og andre som motstandere, sier NINA-forskerne Helene Figari og Ketil Skogen. Klima- og miljødepartementet har gitt tillatelse til lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen. Ulv skutt da den angrep jakthund på Eidsvoll Ulv felt i Oslo­marka. Første gang på 100 år Ulv spiste elgkalv ved Sognsvann i Oslo Utforsk andre ... Ulv etablerer seg i flokker som kan produsere årlige valpekull.

RELATERTE BØKER