Tiger på slagmarken

Tiger på slagmarken - Otto Carius | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Otto Carius
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Tiger på slagmarken.pdf
ISBN
7023882900887

BESKRIVELSE

Otto Carius fikk Ridderkorset i mai 1944 som den yngste noensinne i tysk krigshistorie, bare 21 år gammel. Han har gått inn i historien som den tyske panservognkommandanten som skjøt i stykker flest fiendtlige stridsvogner. Hans kompani slåss på Østfronten og ved et tilfelle, ved Malinava i juli 1944, slo avdelingen hans ut 22 sovjetisk stridsvogner på 20 minutter. Denne innsatsen kan på mange måter måle seg med det berømte panseresset Michael Wittmans innsats ved Villers-Bocage i Normandie. Boken er skrevet av Otto Carius og gir en unik innsikt og opplevelse av hvordan det var å være panserkommandant på en tysk Tiger I under den andre verdenskrig. Her er det ingen forskjønnelser eller forherligelser av egen innsats, bare den rå og grufulle krigen mellom tyske og sovjetiske soldater. Otto Carius var vognkommandør og kompanisjef i en avdeling med de fryktede Tiger I -stridsvognene. Boken har gjennom årtier vært sett på som den beste personskildringen fra kampene på Østfronten. Ares forlag har jobbet i flere år for å få lov til å gi ut denne ikoniske boken som er et viktig bidrag for å forstå krigens lidelser, men også hvilket kameratskap som knytter kampfeller sammen for evig tid.

Tigeren var for inntil omtrent 100 år siden utbredt over store deler av Asia fra Tyrkia til øskysten av Russland. Bestanden er nå sterkt redusert og arten er truet med utryddelse.

A rare and captivating find in historic Lititz featuring beautiful clothing, wearable art, unique accessories, and expert personal service. Kjøp elegante hverdagsklær, sko og pentøy fra Tiger of Sweden til dame og herre | Fri frakt & retur på ordre over 499,- FRI FRAKT OG RETUR* - Tiger of Sweden Salg på nett - Gode tilbud og rabatter på mote - Velkommen til salg hos Zalando.no! Dette er Flying Tiger Copenhagen! Bli med på skattejakt i butikkene våre. Vi har overraskelser til enhver anledning, til hjemmet, barna og mye mer. Daniel Tiger er bare 4 år og har en hel verden å utforske.

RELATERTE BØKER