Smyge, spane, snoke

Smyge, spane, snoke - Pernilla Gesén | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pernilla Gesén
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Smyge, spane, snoke.pdf
ISBN
2148943996444

BESKRIVELSE

Første bok i ny feel-good-serie for nye lesere. En bok om hver og en i klasse 2A. Maja og Teo leker skole i friminuttet. Maja har fått låne lærerens ringeklokke, men nå er den borte! Noen har tatt den. Hva skal de gjøre? Smyge, spane, snoke er første bok i en ny feel-good.serie for de yngste leserne. .Kompisbøkene handler om alt det spennende og morsomme som skjer med en klasse. En jente eller gutt i klassen er hovedpersonen i hver bok. Disse bøkene er ideelle for gutter og jenter som holder på med eller har begynt å lese. Det er knallfine.illustrasjoner og lettlest tekst. Kompisbøkene kan fort bli barnas første favorittbøker. .

Snoke bleek uiteindelijk een clone te zijn die op Exegol was gebouwd door Sheev Palpatine en zijn Sith-acolieten. Vi fant 48 synonymer til SPEIDE. speide består av 3 vokaler og 3 konsonanter.

En jente eller gutt i klassen er ... Pernilla Gesén Smyge, spane, snoke . 179,-På lager.

RELATERTE BØKER