Slutten på historien

Slutten på historien - Tor Edvin Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Edvin Dahl
DIMENSJON
9,6 MB
FILNAVN
Slutten på historien.pdf
ISBN
3912852732410

BESKRIVELSE

- Skal du dø snart? spør VanKristian Smedstad har nettopp hentet ham fra barnehagen. Hvorfor spør han? Hva skal en bestefar svare?De er lykkelige sammen, de to. Men når Hilde, Vans mor og Kristian Smedstads datter, kommer for å hente Van, er det også greit.Alt er slik det skal være.Men noe har skjedd. Noe Hilde ikke vil snakke om. En dag kommer en mann bort til Kristian Smedstad på gata og presenterer seg som Frank. Hildes venn.Hvorfor har ikke Hilde fortalt om ham?Det er i det hele tatt så mye det ikke går an å snakke om. Både i nåtid og i fortid.Og noe kommer til å skje.Men hva?

Bla i boka. Se flere bøker fra Tor Edvin Dahl. Slutten på historien (Ebok) av forfatter Tor Edvin Dahl.

Når man snakker om Europas historie, må man skille mellom historien til begrepet Europa og historien i områdene som omfattes av begrepet. Europa som et rent geografisk begrep stammer fra antikkens grekere.

RELATERTE BØKER