Renessansen

Renessansen - Marianne Nielsen, Elin Grøtan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Nielsen, Elin Grøtan
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Renessansen.pdf
ISBN
4146362032146

BESKRIVELSE

Vi er i Italia i år 1633. VISSTE DU AT man kunne bli kastet i fengsel eller bli drept hvis man trodde noe annet enn det kirken sa? Og at Galileo Galilei gjorde det likevel? Hvordan tror du det går med de tre vennene som finner tegningene hans? HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Alle historiene finnes på tre forskjellige nivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Se mer på lesedilla.no Fagbokforlagets digitale bibliotek.

Det var Choco choca chicha den Japanske etterforskerren som fant en fille og puttet den rundt foten ! Samtidig fant han en barkbit som han fylte med sjokoladestrøssel .. da ble sjokolade og tøffler oppfunnet på samme tid ! Velg riktig altnerativ.

Alle sider ved mennesket, både åndelige, fysiske og sosiale, blir nå undersøkt. Denne åndsretningen innenfor renessansen kaller vi humanisme (av latin humanus, "menneskelig"). Renessansen var en epoke i europeisk historie som startet i Italia og spredte seg til store deler av Europa.

RELATERTE BØKER