På mange måtar

På mange måtar - Anne Løvland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Løvland
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
På mange måtar.pdf
ISBN
7176963058078

BESKRIVELSE

Multimodale tekstar er vår tids kommunikasjonsform. Ulike medium som aviser, tv og bøker har lenge utnytta det meiningspotensialet som ligg i å kombinere verbalspråk, lyd og bilete på ulike måtar. I den nye læreplanen for grunnskolen og vidaregåande opplæring, Kunnskapsløftet, vert multimodale tekstar kalla samansette tekstar. Arbeid med slike samansette tekstar har fått eit forsterka fokus i denne planen. Boka knyter generell kunnskap om multimodalitet til det konkrete arbeidet i klasserommet. Det didaktiske perspektivet er tydeleg gjennom drøfting av aktuelle teksteksempel og forslag til korleis ein kan arbeide med multimodale tekstar i grunnskole og vidaregåande opplæring. Anne Løvland er førsteamanuensis ved Høgskolen i Agder. Ho har doktorgrad i nordisk språkvitskap med ei avhandlinga om samansette elevtekstar.

I løpet av Norway Chess har verdseinaren mista 18,8 poeng, og har no ... - Faktum er at russen på veldig mange måtar er mykje betre no enn før. Vi drikk mindre, det er mindre alvorleg kriminalitet, mindre ulukker og vi er betre på skulen enn tidlegare russ, skriv Oscar Christopher Husebye i ein e-post til Framtida.no. Matte på mange måter Lenge ble matematikk oppfattet som noe autoritært og utvetydig.

Den merkelige utviklingen, skandalene og de politimessige mangler på resultater som fulgte etter dette, har i lang tid satt sitt preg på samfunnsdebatten. Det er uheldig på mange måtar, seier Magnus Carlsen, som i løpet av få dagar har mista store poeng på verdsrankinga. I løpet av Norway Chess har verdseinaren mista 18,8 poeng, og har no ... - Faktum er at russen på veldig mange måtar er mykje betre no enn før.

RELATERTE BØKER