Nattgjengar

Nattgjengar - Siri M. Kvamme | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri M. Kvamme
DIMENSJON
12,82 MB
FILNAVN
Nattgjengar.pdf
ISBN
7187206730647

BESKRIVELSE

Det er ei tid for å håpe. Det er ei tid for å gå vidare. Ein dag gjekk Aksel inn i skogen og kom aldri tilbake. Framleis lyttar Ellie etter trinn i trappa, stemma hans i rommet. Kjem han ikkje snart? Nattgjengar handlar om å miste, men óg om feilplassert begjær, ein underleg nabo og ein leigebuar som kjem for nær.I eit nærværande og sanseleg språk skildrar Siri M. Kvamme den utenkelege tragedien som rammar så hardt og ikkje er til å leve med. Ei forandring tvingar seg fram for Ellie.

Kvamme den utenkelege tragedien som rammar så hardt og ikkje er til å leve med. Ei forandring tvingar seg fram for Ellie. Nattgjengar.

Til toppen. Andre utgaver. Nattgjengar / Vinterhjerte / Raud og frå seg / Litterær Salong / Program / Bildegalleri / Møt oss på Facebook / Presse / Billetter / Skrivekurs / Kurs i kreativ skriving / Blogg / Kontakt / Livet og korleis leve det.

RELATERTE BØKER