Mattespettboka; Statistikk

Mattespettboka; Statistikk - Dag Einar Sommervoll | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Einar Sommervoll
DIMENSJON
12,99 MB
FILNAVN
Mattespettboka; Statistikk.pdf
ISBN
2800445779487

BESKRIVELSE

Lær statistikk på en enkel og morsom måte!Enten vi rydder i skohaugen vår eller vi er på elefantsafari i Afrika, tenker vi ubevisst statistisk. Målet med denne boken er å strukturere disse tankene og bidra til at vi ser verden gjennom de riktige statistiske brillene.Mattespettboka - Statistikk er en hjelpebok med bredt nedslagsfelt. Som for Mattespettboka er målet å tilby en lettlest og humoristisk vei til bedre forståelse. Boka er gjennomgående illustrert med tegninger, og alle kapitler har oppgaver og oppsummering. Løsningsforslag finnes bakerst i boka.Boka passer for både elever og lærere i grunnskole og videregående, og studenter som tar innføringskurs i statistikk.

Kjøp Hjernespenst. Dag Einar Sommervoll (Heftet) 272 kr.

Mattespettboka - Statistikk er en hjelpebok med bredt nedslagsfelt. Lær statistikk på en enkel og morsom måte!Enten vi rydder i skohaugen vår eller vi er på elefantsafari i Afrika, tenker vi ubevisst statistisk. Målet med denne boken er å strukturere disse tankene og bidra til at vi ser verden gjennom de riktige statistiske brillene.Mattespettboka - Statistikk er en hjelpebok med bredt nedslagsfelt.

RELATERTE BØKER