Labben og meg og Nullen

Labben og meg og Nullen - Leif Wærenskjold | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Wærenskjold
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Labben og meg og Nullen.pdf
ISBN
6307179874914

BESKRIVELSE

En klassiker i norsk barnelitteratur - nå i ny utgave! Leif Wærenskjolds klassiske barnebok om Labben og meg og Nullen, som har vært utsolgt i mange år, er nå kommet i nytt opplag på Antropos Forlag (5. utgave). Her er historiene om Obersten og Enoksen på hjønet, om Fenrisulven og Nowgorodsmilet, påskebrev til mor og dagbok fra sykkelturen - og alle de andre humoristiske fortellingene, som mange voksne vil huske fra sin egen barndom. Boken er illustrert med tegninger av forfatteren.

Logg inn Husk meg. Jeg gikk til sengs og følte meg kanskje litt dum, hadde bare lite erfaring med jenter og ingen som jeg bare kunne si god dag til og gå til sengs med!Så fornøyd med meg selv trakk jeg teppet opp til haken og vendte meg mot den grønnmalte veggen.Rommet til Edit var ved siden av mitt, og etter en stund hørte jeg henne komme opp og gå inn der. Det var bare en tynn vegg imellom, og jeg kunne ... Hei Siri! jeg kan vite noe om hvorfor han gjør dette uten å ta en undersøkelse og stille deg flere spørsmål.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Da jeg hadde søkt meg fram til alle eksemplene, lasta jeg dem ned, sorterte og telte. Det jeg fant ut, var ganske interessant, men kanskje ikke så overraskende: Varianten N og jeg, f.eks.

RELATERTE BØKER