Kroppen hvor jeg ble født

Kroppen hvor jeg ble født - Guadalupe Nettel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guadalupe Nettel
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Kroppen hvor jeg ble født.pdf
ISBN
6271654943034

BESKRIVELSE

I "Kroppen hvor jeg ble født" skildrer fortelleren, henvendt til en kvinnelig- psykoanalytiker, omveltningene hos et barn som stadig forflyttes fra en kulturell kontekst til en annen: Det handler om å vokse opp i -Mexico by med foreldre som omfavner 1970--tallets progressive idealer, om å være ungdom i en forstad i Sør-Frankrike, om å besøke mennesker som står en nær i meksikanske fengsler. Det er også en skildring av en tid preget av eksil og migrasjon, både i Latin-Amerika og i Europa. Forfatterens tolkning av egen og andres søken etter egenaksept er fortalt i et presist språk, med like mye varme som humor.Guadalupe Nettel (født 1973 i -Mexico by) er en av de sterkeste stemmene i den nye bølgen av latin-amerikanske forfattere. Hun har mottatt flere priser for sine arbeider, og har gjort seg bemerket både i den fransktalende og den spansktalende verden.

55279 tusen liter luft # Hver av fingerneglene har vokst ca. 137 centimeter # Kroppen har kvittet seg med ca.

16000 liter vann Kjøp Kroppen hvor jeg ble født fra Tanum I 'Kroppen hvor jeg ble født' skildrer fortelleren, henvendt til en kvinnelig- psykoanalytiker, omveltningene hos et barn som stadig forflyttes fra en kulturell kontekst til en annen: Det handler om å vokse opp i -Mexico by med foreldre som omfavner 1970--tallets progressive idealer, om å være ungdom i en forstad i Sør-Frankrike, om å besøke ... Jeg har født kun ett barn, men ja, min kropp ble helt som før på kort tid. Bare noen dager etter fødselen var magen helt borte, og da jeg kom hjem, var det inn i et par av de gamle olabuksene etter tre uker.

RELATERTE BØKER