Italiensk vin

Italiensk vin - Thomas Ilkjær, Paolo Lolli, Arne Ronold, Ole Udsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Ilkjær, Paolo Lolli, Arne Ronold, Ole Udsen
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Italiensk vin.pdf
ISBN
4838705510064

BESKRIVELSE

Italia har en vinkultur som går flere tusen år tilbake i tid, og er det vinlandet i verden med flest ulike druesorter. Etter store kvalitetsforbedringer de siste tiårene er italiensk vin i skuddet som aldri før. I denne boken får du en oppdatert gjennomgang av de italienske vinområdene og de viktigste produsentene. Forfatterne er Skandinavias fremste eksperter på feltet. Fra innholdet: Øyeblikksbilde av italiensk vin i dag Landets vinhistorie kort fortalt Dyrkingsforhold og vinfremstilling De viktigste druesortene Italiensk vinlovgivning Beskrivelse av alle vinregioner og -distrikter med detaljerte kart Alle de viktigste produsentene «Italiensk vin er boken du bare må ha. en bok om italiensk vin som overgår alt vi har lest nasjonalt og internasjonalt!» Geir Gjerdrum, Dagens Næringsliv

I Italia har ikke ... Vinen og maten lages slik den er blitt laget i nærområdet i generasjoner. Det betyr at Italia har flere druetyper enn noe annet land.

Vi har testet de syv vanligste pizzaene og funnet frem til vinene som passer best til. Vin från Italien är något vi gillar i Sverige. Så mycket att landet toppar försäljningsstatistiken på Systembolaget.

RELATERTE BØKER