Hvorfor er vannet vått?

Hvorfor er vannet vått? - Ole Robert Sunde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Robert Sunde
DIMENSJON
9,45 MB
FILNAVN
Hvorfor er vannet vått?.pdf
ISBN
3181888358135

BESKRIVELSE

En intellektuell bildebokroman for nysgjerrige og tankefulle barn og voksneHvor kommer vinden fra, og hvorfor er den usynlig?Hvem var det som kalte en sommerfugl for en sommerfugl den aller første gangen?Hva er det jeg ikke ser, som jeg kunne ha sett om jeg så som et dyr?"Det som er felles for alle barn er den veldige oppgaven å skulle fatte verdens beskaffenhet og bestanddeler," sier Ole Robert Sunde. "Og om det er sant at det å bli voksen er å miste denne nysgjerrigheten, eller miste evnen til å gruble, så er det umåtelig dumt."Slik var bakgrunnen for denne høyst originale bildebokromanen for barn, med små og store opplevelser, sansninger, refleksjoner. hvor Bo Gaustads strek så suverent akkompagnerer Ole Robert Sundes lekende og utforskende tekst.

Roman 2006 (H Press) Jeg er som en åpen bok. Roman 2005 Løsøre.

Se flere bøker fra Ole Robert Sunde. Søk kun i bestemt felt ... Avgrens avdeling HVITT VANN: De fleste har opplevd at vannet blir hvitt når man tapper det i et glass eller lignende.

RELATERTE BØKER