Guttenogstrikkemor

Guttenogstrikkemor - Pia Øye Amundsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Øye Amundsen
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Guttenogstrikkemor.pdf
ISBN
5401633476632

BESKRIVELSE

"Jeg elsker følelsen av å kle barnet mitt med noe jeg har strikket selv." Pia M. Øye Amundsen, kvinnen bak strikkesuksessen @guttenogstrikkemor, er kjent for sine tidløse kvalitetsplagg med en moderne vri. I boka finner du oppskrifter med spennende detaljer til både liten og stor - det kan for eksempel være en babydress, en genser til barn og far, og en kofte til mor. Så og si alle oppskriftene er nye, men du vil også finne noen av GUTTENOGSTRIKKEMORs bestselgere.

Så og si alle ... 2. k jære strikker Vi på Rauma Garn er veldig stolte av å kunne presentere denne kolleksjonen som er et samarbeid med den flinke strikkedesigneren, Guttenogstrikkemor. Pris: 345,-.

Pia, designeren bak merket Guttenogstrikkemor, har designet kolleksjonen i sine helt egne delikate farger. Hun har plukket seg ut de superaktuelle fargene Mørk terrakotta, Høstfersken og Vanilje.

RELATERTE BØKER