Guttenogstrikkemor

Guttenogstrikkemor - Pia Øye Amundsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Øye Amundsen
DIMENSJON
6,26 MB
FILNAVN
Guttenogstrikkemor.pdf
ISBN
5044940766715

BESKRIVELSE

"Jeg elsker følelsen av å kle barnet mitt med noe jeg har strikket selv." Pia M. Øye Amundsen, kvinnen bak strikkesuksessen @guttenogstrikkemor, er kjent for sine tidløse kvalitetsplagg med en moderne vri. I boka finner du oppskrifter med spennende detaljer til både liten og stor - det kan for eksempel være en babydress, en genser til barn og far, og en kofte til mor. Så og si alle oppskriftene er nye, men du vil også finne noen av GUTTENOGSTRIKKEMORs bestselgere.

Specs: Innbundet, Pia Øye Amundsen, Bokmål, Sakprosa,... 322 Guttenogstrikkemor Pris kr 80,00 "Denne kolleksjonen er inspirert av 70 tallet både i farger og snitt, og navnet på plaggene er fra ikoniske damer jeg digger fra den tiden! I tillegg ønsket jeg å lage en deilig kolleksjon på tykke pinner som ... Titt Inn Garn nettbutikk. Velkommen til Titt Inn Garn nettbutikk! Vår nettbutikk, har alt for strikking, hekling og broderi samt garn fra de største, kjente og mest trendy produsentene av garn som Sandnes Garn, Du Store Alpakka, Rauma, Mondial, KlompeLompe, Hilelsvåg, Dale med mer!.

Fargene er limited edition og finnes i alpakkakvalitetene Alpaca Silk og Puno Petit. Her er det mange hverdagsfavoritter! Strikkehula.no, garn og hefter fra Sandnes Garn, Rauma Garn, KlompeLOMPE, Knit Me og PetiteKnit "Jeg elsker følelsen av å kle barnet mitt med noe jeg har strikket selv." Pia M.

RELATERTE BØKER