Guttenogstrikkemor

Guttenogstrikkemor - Pia Øye Amundsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Øye Amundsen
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Guttenogstrikkemor.pdf
ISBN
6979148950937

BESKRIVELSE

"Jeg elsker følelsen av å kle barnet mitt med noe jeg har strikket selv." Pia M. Øye Amundsen, kvinnen bak strikkesuksessen @guttenogstrikkemor, er kjent for sine tidløse kvalitetsplagg med en moderne vri. I boka finner du oppskrifter med spennende detaljer til både liten og stor - det kan for eksempel være en babydress, en genser til barn og far, og en kofte til mor. Så og si alle oppskriftene er nye, men du vil også finne noen av GUTTENOGSTRIKKEMORs bestselgere.

Oppskriftene mine får du kjøpt her: guttenogstrikkemor.no Følge meg på instagram: guttenogstrikkemor Guttenogstrikkemor. Pia, designeren bak merket Guttenogstrikkemor, har designet kolleksjonen i sine helt egne delikate farger.

Her er det mange hverdagsfavoritter! Strikkehula.no, garn og hefter fra Sandnes Garn, Rauma Garn, KlompeLOMPE, Knit Me og PetiteKnit "Jeg elsker følelsen av å kle barnet mitt med noe jeg har strikket selv." Pia M. Øye Amundsen, kvinnen bak strikkesuksessen @guttenogstrikkemor, er kjent for sine tidløse kvalitetsplagg med en moderne vri.

RELATERTE BØKER