Gaias tempel

Gaias tempel - Bente René Linmo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente René Linmo
DIMENSJON
12,34 MB
FILNAVN
Gaias tempel.pdf
ISBN
3569618648530

BESKRIVELSE

En perfekt innføring i fantasysjangeren! Endelig kommer oppfølgeren til Landet bak Nidaros. Fortiden innhenter Aleksander i Trondheim. Han er i livsfare og må reise tilbake til Vidina. Der venter Nori, og sammen må de trosse alle farene på veien til Gaias tempel. Vil de klare å finne Noris mor og jordsteinen? Mørket truer, og Aleksander må ta i bruk skjulte krefter. Men er det nok til å redde dem?

Han er i livsfare og må reise tilbake til Vidina. Der venter Nori, og sammen må de trosse alle farene på veien til Gaias tempel. Les oppfølgeren til Landet bak Nidaros! Serien er en perfekt innføring i fantasysjangeren.Fortiden innhenter Aleksander i Trondheim.

• På veien møter han Nori fra den undersjøiske byen til Viroserne, et forhatt folk som Gaia (gresk: Γαῖα, en poetisk form av Γῆ, Gē, «land» eller «jord»; også Gaea, eller Ge) var en gudinne eller guddommelig personifisering av Jorden i antikkens greske religion og mytologi. Hun var en av de greske grunnleggende og opphavlige guddommene.

RELATERTE BØKER