Faraos forbannelse

Faraos forbannelse - Eldrid Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eldrid Johansen
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Faraos forbannelse.pdf
ISBN
6081838286905

BESKRIVELSE

Kusinene Mathilde og Susanne er klare for sol og sommer ved bassengkanten i Luxor. Men de har ikke tenkt å bare blogge om en vanlig chartertur. For i Egypt venter også faraos templer og bortgjemte gravkamre, og ikke minst stedet der Mathildes mamma ble funnet omkommet under en utgraving for mange år siden. Men reisen viser seg å bli langt farligere enn de hadde trodd. For hvorfor føles det som om noen følger etter dem? Var mammas død virkelig en ulykke? Og kan det være en sammenheng mellom hennes død og en faraos ukjente hemmelighet? Eldrid Johansen skriver med innsikt og nærhet om to sterke jenter, et spennende mysterium med historisk bakteppe - og en kvinnelig farao.

1 / 1. Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Kusinene Mathilde og Susanne er klare for sol og sommer ved bassengkanten ... Faraos forbannelse av Eldrid Johansen Mathilde og Susanne er klare for sol og ferie ved bassengkanten i Luxor.

- Humor og alvor Kjøp Faraos forbannelse fra Norske serier Mathilde og kusinen Susanne er klare for sol og sommer ved bassengkanten i Luxor. Men de har ikke bare tenkt å blogge om en vanlig chartertur.

RELATERTE BØKER