En langvarig forlovelse

En langvarig forlovelse - Sébastien Japrisot | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sébastien Japrisot
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
En langvarig forlovelse.pdf
ISBN
1597494229875

BESKRIVELSE

En vinterdag i 1917 ved den fransk-tyske fronten. Fem franske soldater dømmes til døden for å ha skadet seg selv, med ønske om å slippe unna krigens grusomheter. "De falt for fedrelandet", er forklaringen de etterlatte får. Men Mathilde, forlovet med en av dem, verken tror på eller finner ro ved forklaringen som blir gitt. Drevet av kjærlighet, lengsel og et ukuelig håp, virvles hun inn i mørke irrganger av minner, løgner og fortvilelse, for å avdekke hva som egentlig skjedde med henne elskede.En langvarig forlovelse kom ut i 1991 ble en internasjonal bestselger og vant Prix Interallié.

Jeg har aldri vært gift. Det nærmeste var en langvarig forlovelse, som dessverre tok slutt.

... En tidligere sersjant forteller henne forgjeves at Manech døde i ingenmannsland i en skyttergrav kalt Bingo Crepescule, sammen med fire andre menn dømt til døden for å ha påført seg selv skader. Kjøp En langvarig forlovelse fra Cappelendamm En vinterdag i 1917 ved den fransk-tyske fronten.

RELATERTE BØKER