Edward Nansen

Edward Nansen - Robert Reed Flatjord | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Reed Flatjord
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Edward Nansen.pdf
ISBN
5975941522202

BESKRIVELSE

Edward Nansen er en fabulerende, varm og vilt morsom roman om familien Nansen, fortalt av den følsomme outsideren Edward.Romanen skildrer tre dager med store og små hendelser omkring hemmelige elskere, gjenferd, svik og svindel, tragisk kjærlighet, kebab, hestedop og en improvisert båtmesse på gress. De tre dagene får viktige konsekvenser for mange av roman-karakterene, og spesielt for Edward Nansen selv, som bestemmer seg for å ta opp kontakten med sin 10 år gamle sønn, Kristoffer, som han knapt har sett siden fødselen. Ett år senere sitter Edward på en campinglass og lar ungene rive ham i skjegget. Ett av barna er Kristoffer, som overhodet ikke aner at den rare mannen er faren hans.Edward Nansen er en medrivende roman preget av humor, fantasi og stor fortellerglede.

Bibliografi. 2007: Edward Nansen, Cappelen Damm forlag, Oslo, 416 sider, ISBN 9788204136060 Referanser Brev og brevutkast fra Edvard Munch til Fridtjof Nansen.

Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Bestill boka: LONDON (Dagbladet): Polarforskeren og folkehelten Fridtjof Nansen sto i et nært kjærlighetsforhold til en tysk kvinne, som for en tid ble overlatt ansvaret for nobelprisvinnerens eldste sønn ... Edward Nansen er den første boka til Robert Reed Flatjord og det skulle ein ikkje tru, sjølv om boka har mange kjenneteikn på nettopp å vere ein god debut: Overskot, fantasi, respektløyse og ei søkande, fruktbar retningsløyse som ikkje gjer dette til ein perfekt roman, men kanskje til eit desto friskare stykke litteratur. Fridtjof Nansen Biographical F ridtjof Nansen (October 10, 1861-May 13, 1930) was born at Store Frøen, near Oslo.

RELATERTE BØKER