Edward Nansen

Edward Nansen - Robert Reed Flatjord | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Reed Flatjord
DIMENSJON
9,52 MB
FILNAVN
Edward Nansen.pdf
ISBN
9637033052061

BESKRIVELSE

Edward Nansen er en fabulerende, varm og vilt morsom roman om familien Nansen, fortalt av den følsomme outsideren Edward.Romanen skildrer tre dager med store og små hendelser omkring hemmelige elskere, gjenferd, svik og svindel, tragisk kjærlighet, kebab, hestedop og en improvisert båtmesse på gress. De tre dagene får viktige konsekvenser for mange av roman-karakterene, og spesielt for Edward Nansen selv, som bestemmer seg for å ta opp kontakten med sin 10 år gamle sønn, Kristoffer, som han knapt har sett siden fødselen. Ett år senere sitter Edward på en campinglass og lar ungene rive ham i skjegget. Ett av barna er Kristoffer, som overhodet ikke aner at den rare mannen er faren hans.Edward Nansen er en medrivende roman preget av humor, fantasi og stor fortellerglede.

Telefon: Borghild Glorvigen (+47 948 67 585) - Pia Heltoft (+47 920 80 939) E-post: [email protected] Nimrod-ekspedisjonen (engelsk: The British Antarctic Expedition 1907-09, allment kjent som Nimrod Expedition) var den første av tre ekspedisjonar Ernest Shackleton leia til Antarktis.Hovudmålet var å bli først til å nå Sørpolen, i tillegg hadde ekspedisjonen ei rekkje geografiske og andre vitskaplege formål. Ekspedisjonen nådde 88° 23' sørleg breidde, til då det sørlegaste ... Eva Helene Sars Nansen f.

Romanen skildrer tre dager med store og små hendelser omkring hemmelige elskere, gjenferd, svik og svindel, tragisk kjærlighet, kebab, hestedop og en improvisert båtmesse på gress. Robert Reed Flatjord (født 27. januar 1982 på Sandane i Gloppen kommune) er en norsk forfatter, bosatt i Bergen.Han debuterte i 2007 med romanen «Edward Nansen»..

RELATERTE BØKER