Den nye norsken?

Den nye norsken? En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Den nye norsken?.pdf
ISBN
4854234015402

BESKRIVELSE

Artikkelsamlinga drøftar språklege sider ved globaliseringa, og ønskjer å ta opp spørsmålet om korleis den nye situasjonen endrar språksamfunnet vårt og korleis han eventuelt gir nye vilkår for å utvikle språkinnsikter og språkholdningar. Bidragsytarane har alle vore knytt til prosjektet "Den nye norsken. Norsk språk i nærkontakt med andre språk" ved universitetet i Bergen.

Bylarm viste hvor godt det gror i norsk musikk, der Kamara, Musti, Dutty Dior og Isah var noen av høyde­punktene. Festival. Slangordbok Bokmålsordboka og Nynorskordboka er også tilgjengelige i appen Ordbøkene.

Den nye norsken skapes i Oslo øst og sprer seg raskt. Guleed Abdi, født og oppvokst i Norge av somaliske foreldre, lever midt oppi det, og har her samlet de 200 ... Den nye norsken skapes i Oslo øst og sprer seg raskt.

RELATERTE BØKER