Den 13. disippel

Den 13. disippel - Tom Egeland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
8,62 MB
FILNAVN
Den 13. disippel.pdf
ISBN
3347105462979

BESKRIVELSE

Femte bok om Bjørn Beltø Et gravkammer. Et mysterium. En historisk hemmelighet. En ny thriller med Bjørn Beltø i hovedrollen. KAPERNAUM, 1978: En israelsk arkeolog avdekker en grav fra oldtiden. Samme dag forsvinner han sporløst. Det militære overtar utgravningen og forsegler gravkammeret. OSLO, 2014: På dødsleiet trygler en kollega av Bjørn Beltø om hjelp. Samtidig blir hennes mann og sønn overfalt av ukjente gjerningsmenn. LONDON, FIRENZE, JERUSALEM: Sammen med datteren til den forsvunne arkeologen reiser Bjørn Beltø ut i verden for å komme til bunns i mysteriet. Løsningen er forbløffende - og rystende.

En historisk hemmelighet. En ny thriller med Bjørn Beltø i hovedrollen.

disippel" er en teologisk thriller, men det er en langt mer lavmælt roman enn de tre foregående. Tematisk og stilistisk fortsetter boken der "Sirkelens ende" sluttet i 2001.

RELATERTE BØKER