#bystrikk

#bystrikk - Ingunn Myklebust | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Myklebust
DIMENSJON
7,66 MB
FILNAVN
#bystrikk.pdf
ISBN
2405104509569

BESKRIVELSE

Endelig har en av Norges mest populære strikkere samlet sine kjente oppskrifter, blant annet det vakre Gudrunmønsteret. I tillegg finner du helt nye oppskrifter, og felles for dem alle er at de er elegante og trendy. Om du trenger en lun genser på kalde vinterdager eller skal pynte deg til sommerfest - her vil du fine dine nye favoritter!La deg inspirere av Ingunn Myklebusts sans for garn- og fargekombinasjoner og helt unike design. Boken inneholder oppskrifter for voksne og barn, kvinner og menn - eller hva med å strikke en genser til din firbeinte venn?

La deg inspirere - og strikk lekre plagg til hele familien som passer like godt til hverdag som til fest. #BYSTRIKK av Ingunn Myklebust har endelig kommet. Hun har samlet sine kjente oppskrifter i en bok, her finner du blant annet det fine Gudrunmønsteret.

Skip to the beginning of the images gallery. #Bystrikk .

RELATERTE BØKER