Apokalypse på tirsdag

Apokalypse på tirsdag - David Safier | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Safier
DIMENSJON
9,76 MB
FILNAVN
Apokalypse på tirsdag.pdf
ISBN
1195414202141

BESKRIVELSE

Marie er en av dem som alltid forelsker seg i feil fyr. Da hun treffer en snekker like etter å ha forlatt forloveden sin ved alteret, tar det ikke lang tid før hun skjelver i knærne. Han er annerledes enn alle andre menn hun har møtt før. Men det er ikke så rart. Han er jo Jesus. Før hun vet ordet av det, står Marie midt i en storm av usannsynlige begivenheter, med hele menneskehetens skjebne hvilende på sine skuldre. Bare fordi hun forelsket seg i feil fyr. Hun blir nødt til å stille seg selv noen viktige spørsmål: Kan man være kjæreste med Jesus? Kommer verden virkelig til å gå under neste tirsdag? Og ikke minst: Kan Jesus danse salsa?

Så kjempet han seg til toppen med alle midler, besatt av en demonisk tro på sitt marxistiske oppdrag. I 1941 angriper Hitler, ... Miljøforsker tror ikke på øko-apokalypse - Jeg var bare guttungen første gang jeg hørte at verden kom til å gå «til helvete» om få år.

Marie er en av dem som alltid forelsker seg i feil fyr. Da hun treffer en snekker like etter å ha forlatt forloveden sin ved alteret, tar det ikke lang.. Sjekk prisen! Svært lave priser på norli.no.

RELATERTE BØKER