Aladdin og den vidunderlige lampen

Aladdin og den vidunderlige lampen Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
Aladdin og den vidunderlige lampen.pdf
ISBN
9333440845860

BESKRIVELSE

"Aladdin og den vidunderlige lampen" er en eventyrfortelling om den umulige fattiggutten Aladdin som bor alene med sin mor. Aladdins far er død av sorg over sin vanskelige sønn. En dag får de to besøk av farens "bror" som forsikrer dem om at Aladdin kan få en fremtid som kjøpmann dersom han følger med ham. Dessverre viser det seg at "onkelen" er en ond trollmann som bare er ute etter å bruke Aladdin for å få tak i en magisk lampe - en lampe han har vært på jakt etter i mange år. Men alt går ikke etter planen, verken for Aladdin eller den onde trollmannen... Her er den spennende fortellingen i en nydelig opplesning med Barnetimens Arne Bang-Hansen fra 1979. "Aladdin og den vidunderlige" lampen er gjendiktet av Kristian Elster.

Forestillinger er på følgende dager: Lad eleverne læse Brdr. Grimms folkeeventyr "Det blå lys" og "Ånden i glasset" - eller læs dem højt.

Basert på: Den norske oversettelsen Fortellingen om Aladin og den vidunderlige lampe av Kristian Elster (1881-1947) fra Aladin og den vidunderlige lampe og andre eventyr av Tusen og én natt, 1929 (nb.no) (Offentlig eiendom - public domain) De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

RELATERTE BØKER