Varme hender

Varme hender - Jan-Olav Henriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Olav Henriksen
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Varme hender.pdf
ISBN
4434891468093

BESKRIVELSE

Bør vi ikke være litt skeptisk til sånt som varme hender? Eller er det snarere slik at vi er for raske til å avfeie det som noe uforklarlig og useriøst? I boka Varme hender forteller Jan-Olav Henriksen om hvordan det er å ha denne evnen. Han «fikk varme hender i 50-årsgave» og har de siste årene tatt imot mange til behandling. For det er en gave ikke til ham selv, men til andre. Fenomenet er vanligere enn vi tror, sier Henriksen. Han oppfordrer alle med en slik gave til å bruke den og gir nyttige innspill til dette i boka. Henriksen reflekterer også rundt forholdet mellom tro og erfaring. Han drøfter dette både i lys av en tradisjonell, kristen helbredelsespraksis og erfaringer han har gjort i møte med andre kulturer og religioner.

Men igjen synes jeg dette peker mot en retorikk der antallet ansatte er viktigere enn hvilken kompetanse de har. Jeg vil hevde at vi trenger kloke hoder til å styre alle disse hendene. Men jeg går nesten ut fra at dersom du hadde hatt røde hender og føtter, så hadde du skrevet det her, så dette er kanskje eller mest sannsynlig et blindspor.

Jeg var på en alternativ samling og satt og kjente på de sterke energiene som kom når vi beveget hendene våre, og det gikk bare opp for meg at nå må jeg begynne å bruke dette. Jeg må bare bestemme meg for å bruke dem. Varmeutslett ser ut som små bobler eller kviser under huden.

RELATERTE BØKER