Varme hender

Varme hender - Jan-Olav Henriksen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Olav Henriksen
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Varme hender.pdf
ISBN
4880827531758

BESKRIVELSE

Bør vi ikke være litt skeptisk til sånt som varme hender? Eller er det snarere slik at vi er for raske til å avfeie det som noe uforklarlig og useriøst? I boka Varme hender forteller Jan-Olav Henriksen om hvordan det er å ha denne evnen. Han «fikk varme hender i 50-årsgave» og har de siste årene tatt imot mange til behandling. For det er en gave ikke til ham selv, men til andre. Fenomenet er vanligere enn vi tror, sier Henriksen. Han oppfordrer alle med en slik gave til å bruke den og gir nyttige innspill til dette i boka. Henriksen reflekterer også rundt forholdet mellom tro og erfaring. Han drøfter dette både i lys av en tradisjonell, kristen helbredelsespraksis og erfaringer han har gjort i møte med andre kulturer og religioner.

Publisert mandag 29. desember 2008 - 05:00 "Å vise kjærlighet fysisk kan kanskje være mer enn bare hyggelig.

Men det har heller ikke manglet på kritikk. Og nå for noen uker siden snakket jeg med ei dame som har "varme hender" og hun mente å kunne vite at jeg også har den evnen. Liten tilleggsinfo er at jeg har personer i nær familie som har "varme hender" og som "ser" ting, men jeg føler ikke jeg kan/vil snakke med han som fremdeles lever om det (har vært flere, men de er død nå). Med utgangspunkt i flere som plages med kalde hender, har vi testet ulike håndvarmere.

RELATERTE BØKER