Varme hender

Varme hender - Jan-Olav Henriksen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Olav Henriksen
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Varme hender.pdf
ISBN
3274649232787

BESKRIVELSE

Bør vi ikke være litt skeptisk til sånt som varme hender? Eller er det snarere slik at vi er for raske til å avfeie det som noe uforklarlig og useriøst? I boka Varme hender forteller Jan-Olav Henriksen om hvordan det er å ha denne evnen. Han «fikk varme hender i 50-årsgave» og har de siste årene tatt imot mange til behandling. For det er en gave ikke til ham selv, men til andre. Fenomenet er vanligere enn vi tror, sier Henriksen. Han oppfordrer alle med en slik gave til å bruke den og gir nyttige innspill til dette i boka. Henriksen reflekterer også rundt forholdet mellom tro og erfaring. Han drøfter dette både i lys av en tradisjonell, kristen helbredelsespraksis og erfaringer han har gjort i møte med andre kulturer og religioner.

Jeg vil hevde at vi trenger kloke hoder til å styre alle disse hendene. Men jeg går nesten ut fra at dersom du hadde hatt røde hender og føtter, så hadde du skrevet det her, så dette er kanskje eller mest sannsynlig et blindspor. Forøvrig vet ikke jeg at brennende hender og føtter er symptom på noen spesifikk sykdom, så her ringer ingen andre bjeller hos meg dessverre. Erytromelalgi, også kalt brennende føtter, er en tilstand med akutte anfall med brennende smerter, og rød og varm hud i føtter eller hender.

IT ... Kalde hender og føtter kan også være hormonelt betinget. Gravide har ofte varmere hender og føtter, som en følge av økt sirkulasjon.

RELATERTE BØKER