Per dør

Per dør - Per Fugelli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Fugelli
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Per dør.pdf
ISBN
1385741647182

BESKRIVELSE

Per Fugelli, en av Norges tydeligste og mest uredde stemmer gjennom nesten et halvt århundre, har lenge vært diagnostisert med kreft. PER DØR vil være hans aller siste bok, skrevet som en tilstandsrapport inn mot livets aller siste avsnitt, og avsluttet først idet han står på terskelen. Samtidig er det en stor humanists siste budskap til ettertiden, en innstendig påminnelse om hva som virkelig teller, når alt kommer til alt.

Død.»: Bokanmeldelse Per Fugelli: «Per dør». Det er sannelig ikke hver dag man leser en bok med en slik personlig tittel. Produkter / Dør og vindu Vinduer, ytterdører, garasjeporter, skyvedører og mye mer! God kvalitet på dører og vinduer er viktig.

PER DØR vil være hans aller siste bok, skrevet som en tilstandsrapport inn mot livets aller siste avsnitt, og avsluttet først idet han står på terskelen. Det er langt flere som dør av influensa i verden hvert år, enn personer som døde av sars, eller foreløpig av Wuhan-viruset. - Dødeligheten av vanlig sesonginfluensa varierer mye med både populasjon og hvilke virus det er.

RELATERTE BØKER