Oppdagerne

Oppdagerne - Marianne Nielsen, Elin Grøtan | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Nielsen, Elin Grøtan
DIMENSJON
6,10 MB
FILNAVN
Oppdagerne.pdf
ISBN
6460977299455

BESKRIVELSE

Vi er i Ghana i år 1755. VISSTE DU AT barn og voksne ble tatt til fange og solgt som slaver i Amerika? Og at mange av dem døde på veien over havet? Hvordan tror du det går med søsknene Kofi og Abena? HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Alle historiene finnes på tre forskjellige nivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Se mer på lesedilla.no Fagbokforlagets digitale bibliotek.

Det er i første rekke europeernes oppdagelsesreiser fra slutten av middelalderen (etter cirka 1450) og frem til slutten av 1800-tallet, med utforskningen og delingen av Afrika, som kalles ... Oppdagelsestiden var den tid da flere lange sjøreiser endret europeernes geografiske og øvrige verdensbilde. Den strakte seg fra begynnelsen av 1400-tallet og varte til begynnelsen av 1600-tallet.I løpet av denne tiden nådde europeiske skip fram til stort sett alle deler av verden på jakt etter nye handelsveger, handelsvarer og handelspartnere. Oppdagerne har seks semestermerker, tre som passer godt å ta på høsten og tre som er bedre å ta på våren.

Aktivitetsmerkene for oppdagere er korte og konkrete. Målet er at det skal være mulig å ta et aktivitets-merke i løpet av et møte, slik at opp dagerens nysgjerrighet og fokus holdes oppe.

RELATERTE BØKER