Oppdagerne

Oppdagerne - Marianne Nielsen, Elin Grøtan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Nielsen, Elin Grøtan
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Oppdagerne.pdf
ISBN
6654474883436

BESKRIVELSE

Vi er i Ghana i år 1755. VISSTE DU AT barn og voksne ble tatt til fange og solgt som slaver i Amerika? Og at mange av dem døde på veien over havet? Hvordan tror du det går med søsknene Kofi og Abena? HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Alle historiene finnes på tre forskjellige nivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Se mer på lesedilla.no Fagbokforlagets digitale bibliotek.

Men mange fantaserte om hva slags mennesker som kunne bo der ute. Dette maleriet viser at menneskene gjorde seg mange ... Oppdagerne Marianne Nielsen, Elin Grøtan (Innbundet) Tips en venn 85 kr Antall .

Denne listen over oppdagere (eller oppdagelsesreisende) er sortert etter etternavn. Oppdagelsesreiser er en betegnelse som helst brukes om europeernes reiser til og utforskning av andre kontinenter. Begrepet de store oppdagelser er intimt knyttet til et Europa-sentrert verdensbilde.

RELATERTE BØKER