Ondskapen

Ondskapen - Jan Guillou | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
11,63 MB
FILNAVN
Ondskapen.pdf
ISBN
6674542077348

BESKRIVELSE

Hovedpersonen, Erik, vokser opp i Stockholm hos sin mor og stefar. Stefaren skyr ingen midler for å ydmyke og plage gutten, som først svarer med å plage andre barn. I ungdomstiden glir han ut i kriminalitet. Han sendes på internatskole, der forholdene ligger perfekt til rette for at alt skal gå enda verre.

Som en innledning til det å sammenligne film og bok, ... Ondskapen er basert på den svenske suksessforfatteren Jan Guillous selvbiografiske bestselger ved samme navn. Boken, som ble skrevet alt i 1981, er en moderne klassiker som er trykket i over 700.000 eksemplarer! Ondskapen (org.

A teenage boy expelled from school for fighting arrives at a boarding school where the systematic bullying of younger students is encouraged as a means to maintain discipline, and decides to fight back. Se ondskapen i øynene Av Hanne Skartveit NRKs dyptpløyende serie om 22.juli klarer det umulige - å få oss til å forstå litt av det fakta alene ikke kan beskrive. Ondskapen er basert på den svenske suksessforfatteren Jan Guillous selvbiografiske bestselger ved samme navn. Boken, som ble skrevet alt i 1981, er en moderne klassiker som er trykket i over 700.000 eksemplarer! - Ondskapen er en fortelling med mange sterke karakterer og komplekse personligheter, sier filmens regissør Mikael Håfström. Ondskapen kan forsinke det gode - Falne engler har forsinket gode engler.

RELATERTE BØKER