Ondskapen

Ondskapen - Jan Guillou | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
Ondskapen.pdf
ISBN
9588040460330

BESKRIVELSE

Hovedpersonen, Erik, vokser opp i Stockholm hos sin mor og stefar. Stefaren skyr ingen midler for å ydmyke og plage gutten, som først svarer med å plage andre barn. I ungdomstiden glir han ut i kriminalitet. Han sendes på internatskole, der forholdene ligger perfekt til rette for at alt skal gå enda verre.

Lenins «revolusjon» var et statlig kupp som ble gjort av en liten gruppe av ultra-høyrevridde bolsjeviker. Han rystet verden ved å skape en ny totalitær stat, hvor lederne utryddet egen befolkning.

Forfatteren Erika Fatland opplevde at hennes bok om skolemassakren i Beslan fikk uventet aktualitet og oppmerksomhet. Slik vil Listhaug bekjempe «ondskapen» Justisminister Sylvi Listhaug vil se på hvilke metoder politiet får bruke i kampen mot overgrep av barn. Uansett årsak; Ondskapen finnes og det må vi aldri ignorere! Den lever i aller høyeste grad iblant oss! En person som mangler empati, hvem er det..? Hvordan oppleves det å være i en nær relasjon med en slik personlighet? Ondskapen har også jukset med tiden og tidsregningen. Og den har sørget for munnkurv på alt som har med katastrofer som jorda helt naturlig rammes av uregelmessig, men ofte sivilisasjonsutslettende.

RELATERTE BØKER