Oksygen

Oksygen - Carol Cassella | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carol Cassella
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Oksygen.pdf
ISBN
1436667024698

BESKRIVELSE

Marie Heaton er en meget anerkjent anestesilege som har gått helt opp i arbeidet sitt i hele sitt yrkesaktive liv. Hun har alltid vært nøye med å handle ut fra erfaring og medisinsk forskning. Men når det likevel går galt under en rutineoperasjon, opplever hun det rene mareritt, og hun blir saksøkt for menneskelig svikt. Maries beste venn, kollega og tidligere samboer Joe Hillary blir hennes nærmeste fortrolige mens hun er utsatt for ubehagelige advokater og lamslåtte pårørende. Hun må kjempe for å beholde sin karriere og omdømme samtidig som hun må etterprøve sitt karrierevalg, alle broer hun i tidens løp har brent og forholde seg til overordnede og kolleger hun trodde var hennes venner.

Luften inneholder dessuten karbondioksid (for tiden 400 deler per million, ppm, økende med cirka 3-9 ppm per år) og mindre mengder metan.. Det finnes også spor av andre gasser: ozon, svoveldioksid, ammoniakk og karbonmonoksid. Oksygen kan brukes i biologiske renseanlegg i stedet for luft i luftebassengene for å øke effektiviteten.

-180 °C). Forfatterne ville undersøke om oksygen gir lindring til pasienter i terminalfase av kronisk sykdom. Generelt konkluderte forfatterne med at det ikke var noen generell bedring i symptomer på dyspne blant kreftpasienter når oksygenbehandling ble sammenliknet med luft.

RELATERTE BØKER