Mellomalderen i Noreg; flukta

Mellomalderen i Noreg; flukta - Marianne Nielsen, Elin Grøtan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Nielsen, Elin Grøtan
DIMENSJON
5,55 MB
FILNAVN
Mellomalderen i Noreg; flukta.pdf
ISBN
7614493641218

BESKRIVELSE

Vi er i Noreg i år 1216. VISSTE DU AT ein konge og familien hans levde i konstant fare for å bli drepne? Og at den største trugselen faktisk kom frå kyrkja? Kva farar trur du ventar Håkon, den vesle kongssonen, som er på veg til slektningar i Nidaros? HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i korleis det var å leve i ulike periodar av verdshistoria. Alle historiene finst på tre forskjellige nivå og som digitale bøker med innlesen tekst. Sjå meir på lesedilla.no Fagbokforlaget sitt digitale bibliotek.

Søk blant 10 millioner steder i Norge og verden. Noreg i mellomalderen 1. Noreg i mellomalderen 2.

I dette kapitlet har du lært om. kvifor kong Olav Haraldsson blei helgen; kong Sverre og birkebeinarane; kongesagaene som gode historiske kjelder; Mellomalderen i Noreg.

RELATERTE BØKER