Med hund på utstilling

Med hund på utstilling - Anne L. Buvik, Kari G. Hansen, Jan Kolpus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne L. Buvik, Kari G. Hansen, Jan Kolpus
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Med hund på utstilling.pdf
ISBN
6009629199505

BESKRIVELSE

Interessen for å stille ut hund er voksende og bare i år arrangeres det over 300 hundeutstillinger i Norge. Nå har det kommet en ny bok på markedet som tar for seg temaet hundeutstillinger og hva som skal til for å lykkes med hund på utstilling. Hundeutstillinger er en samlende gren innen hundesporten som byr på kunnskap, konkurranse og sosialt samvær. Inngangsterskelen til hundeutstillinger er lav, men med forhåndskunnskaper og gode forberedelser stiller både hund og eier bedre rustet i konkurransen. Med hund på utstilling er en bok for hundeeieren som deltar, eller som ønsker å delta, med hunden sin på utstilling, og for den som vurderer å anskaffe seg en utstillingshund. Boka vektlegger etisk forsvarlig dyrehold, og tar opp temaer som egenskaper ved hunder og oppdrett, anskaffelse og trening med tanke på å utvikle en sund, trygg og lykkelig utstillingshund. Med hund på utstilling gir også en innføring i hundeutstillingenes regelverk, bedømmelsesprinsipper og presentasjon og framføring av hunden på utstilling. Den tar for seg så vel nasjonale som internasjonale utstillinger og den gjør rede for viktige ord og uttrykk innen for denne hundesportsgrenen. Boka gir også et innblikk i hundeutstillingenes formål, opphav og historie. Boka er rikt illustrert med fotografier og tegninger. Med hund på utstilling er skrevet av Anne L. Buvik, Kari Granaas Hansen og Jan Kolpus og gies ut i samarbeid med Norsk Kennel Klub.

Men ha i bakhodet at det er maaange hunder samlet, masse bråk og en mengde pripne hundeeiere som absolutt får helt noia hvis du har hunden din litt for nærme deres egne velfriserte sjarmtroll. I en tallrik rase er det derfor relativt få hunder som vinner cert, mens det i en sjelden rase med få individer kan være mange hunder som vinner cert. Da det er certene som teller videre til tittelen utstillingschampion og minst ett av de tre certene som kreves må være vunnet på en internasjonal utstilling eller på raseklubbens årlige spesialutstilling, betyr det at antall champions ... Hvilke premiering ble det på hunden din? 10 minutter på to hunder er ikke noe jeg ville sagt noe på.

Da det er certene som teller videre til tittelen utstillingschampion og minst ett av de tre certene som kreves må være vunnet på en internasjonal utstilling eller på raseklubbens årlige spesialutstilling, betyr det at antall champions ... Hvilke premiering ble det på hunden din? 10 minutter på to hunder er ikke noe jeg ville sagt noe på. Jeg har ikke vært lenge i utstillingsverdenen.

RELATERTE BØKER