Mannen som ble forelsket

Mannen som ble forelsket - Jean-Marc Parisis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Marc Parisis
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Mannen som ble forelsket.pdf
ISBN
7207731429030

BESKRIVELSE

I et selskap ser en mann en kvinne som står med ryggen mot ham, en kvinne som kommer til å snu opp ned på livet hans. Han lever av å skrive tekster til popsanger og har hittil bare kjent kjærligheten gjennom disse. Nå opplever han selv de første møters sødme, begjæret og lidenskapen. Med kjærligheten følger usikkerheten, sjalusien, avhengigheten - og så ydmykelsen og smerten ved å bli forlatt. Boken har fått den gjeve franske litteraturprisen Le Prix Roger Nimier. Anmeldelsene i fransk presse har vært strålende: Boken er en nytelse. Paris-Match. Dette er en av disse sjeldne bøkene man får lyst til å lese en gang til med det samme man har lest den. Le Monde. Romanen... er også en klassiker. For selv i beskrivelsen av sex, dreier det hele seg om en moderne manns refleksjoner omkring mellommenneskelige relasjoner. Le Figaro.

Han lever av å skrive tekster til popsanger og har hittil bare kjent kjærligheten gjennom disse. Samlivsekspert mener han har funnet nøkkelen til menns hjerte: - Menn blir forelsket i kvinner som gjør dette. BEUNDRING: ...

ÅSTED NORGE (TV 2): I 2017 ble nordmenn svindlet for 164 millioner kroner - etter å ha blitt lurt av ... Skavlan forklarer videre at han ble forelsket i en annen. - Jeg ble forelsket i en researcher.

RELATERTE BØKER