Lille nese

Lille nese - Emma Adbåge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emma Adbåge
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Lille nese.pdf
ISBN
2704833024684

BESKRIVELSE

En liten nese kan gjøre mye: bli pillet i, blø neseblod og lukte blomster. I pekebokserien Lille kropp tar den prisbelønte svenske illustratøren Emma Adbåge utgangspunkt i de forskjellige kroppsdelene og hva de gjør i løpet av dagen. Dette er bøker som huker seg ned på det lille barnets nivå, og som har en herlig, moderne og frisk strek.

Lille Hasse Hare har ei flue på sin munn, og vips så var den vekk! bzzzzzzzz. Lille Hasse Hare har ei flue på sin tunge. Informasjon om telefon og videokonsultasjoner.

I pekebokserien Lille kropp tar den prisbelønte svenske illustratøren Emma Adbåge utgangspunkt i de forskjellige kroppsdelene og hva de gjør i løpet av dagen. Lille nese. En liten nese kan gjøre mye: bli pillet i, blø neseblod og lukte blomster.

RELATERTE BØKER