Kontrastiv grammatikk - med norsk i sentrum

Kontrastiv grammatikk - med norsk i sentrum - Svein Lie | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Lie
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Kontrastiv grammatikk - med norsk i sentrum.pdf
ISBN
9433766297389

BESKRIVELSE

Denne boka henvender seg først og fremst til dem som underviser utlendinger og innvandrere i norsk, men også til andre interesserte. Den tar for seg en rekke forskjeller mellom norsk og andre språk, og viser fallgruver en bør unngå i norskopplæringa av fremmedspråklige elever. Boka tar for seg både fonologi, morfologi og syntaks. Har bibliografi, sak- og språkregister.

De mer tradisjonelle studier av lingvistikk har gjerne vært basert på komparative metoder. Forfatter: Hans Olaf Wiull Utgivelsesår: 2006 Nivå: A2, B1 Spor: Spor 2, Spor 3 Format: Dette heftet er et hjelpemiddel for somaliere som kan en del norsk, og som vil bli bedre. Det inneholder en gjennomgang av forskjellene mellom norsk og somali. I, på, hos, til | 2 grammatikk.com © Kjell H.

Svein Lie. Denne boka henvender seg først og fremst til dem som underviser utlendinger og innvandrere i norsk, men også til andre interesserte.

RELATERTE BØKER