Kontrastiv grammatikk - med norsk i sentrum

Kontrastiv grammatikk - med norsk i sentrum - Svein Lie | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Lie
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
Kontrastiv grammatikk - med norsk i sentrum.pdf
ISBN
3504054750200

BESKRIVELSE

Denne boka henvender seg først og fremst til dem som underviser utlendinger og innvandrere i norsk, men også til andre interesserte. Den tar for seg en rekke forskjeller mellom norsk og andre språk, og viser fallgruver en bør unngå i norskopplæringa av fremmedspråklige elever. Boka tar for seg både fonologi, morfologi og syntaks. Har bibliografi, sak- og språkregister.

Ingen annonser Kjøp Selg ... "Kontrastiv grammatikk : med norsk i sentrum" af Lie Svein - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På norwegian bokmål.

Utvikling av studentenes egne språkferdigheter er også ... VERB ( presens) bøyes med å skrive en bokstav i begynnelsen av verbene i sammenheng med entall ( أ( A eller flertall ( ن( N ... norsk språkstrategi, ordforråd, grammatikk i helhet, språksystem.

RELATERTE BØKER