Historie vg3

Historie vg3 - Ivar Libæk, Øivind Stenersen, Asle Sveen, Svein A. Aastad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Libæk, Øivind Stenersen, Asle Sveen, Svein A. Aastad
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Historie vg3.pdf
ISBN
6641879115930

BESKRIVELSE

Boken er skrevet etter læreplanen for historie Vg3 påbygging til generell studiekompetanse og behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og opp til vår tid. Har repetisjonsspørsmål og arbeidsoppgaver på slutten av hvert kapittel. Har register.

2. Ble trukket opp i historie muntlig idag og kunne nesten ikke vært mer misfornøyd, av alle fagene jeg kunne kommet opp i var historie det eneste jeg ikke ville ha. Nå sitter jeg med en bok på 500 sider foran meg og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.Regner ikke med jeg er den eneste i dette ... Historie Vg3 påbygging Kurset passer for alle som ønsker å gå opp som privatist til påbyggingseksamen i historie i videregående skole.

Kirkeloven til Kristian 3. og det at han arresterte biskopene og beslagla kirkegodset markerte innføringen av reformasjonen i Danmark-Norge.

RELATERTE BØKER