Globus ny utgave naturfag 5

Globus ny utgave naturfag 5 - Else Beitnes Johansen, Erik Steineger | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Beitnes Johansen, Erik Steineger
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Globus ny utgave naturfag 5.pdf
ISBN
8280700782859

BESKRIVELSE

Hvert kapittel har en oversiktlig struktur med innledende dikt, læringsmål og en ingress som gir innblikk i hva som skal behandles. Sammen med den vanlige teksten dukker det også opp spennende fortellinger. Underveis møter elevene også «Fakta om...», som gir dypere dykk i fagstoffet, og «Visste du at...», som fungerer som morsomme appetittvekkere.Oppgavene er delt i fire kategorier: Les og svar... Gjør og lær Bruk pc... Gå videre...Grunnbøkene har et enkelt språk uten unødvendige fagtermer. Det er lagt opp til bruk av digitale verktøy gjennom oppgavene i elevboka og på nettstedet.Det er svært gode differensieringsmuligheter i verket. For de svake leserne er det løpende margtekster, som på en enkel og kortfattet måte angir hovedinnholdet i avsnittene. Bøkene har også mange illustrasjoner, noe som er nyttig for den visuelle eleven. De svake elevene vil få et tilstrekkelig utbytte av å lese ingressene og margtekstene før de jobber med «Les og svar»-oppgavene og nettstedet.

Smartboka er egnet for projektor, interaktive tavler, PC/Mac og nettbrett. Globus ny utgave naturfag 7 Else Beitnes Johansen, Erik Steineger (Innbundet) Tips en venn 415 kr Antall . Kjøp.

Globus5NaturElevbok-kap1.indd 1. 25.04.2008 13:49:41 Globus er et læreverk i naturfag og samfunnsfag for 5.-7.

RELATERTE BØKER