Fjellbandittene ; Dødens farge

Fjellbandittene ; Dødens farge - Jackson Cole, James A. Muir | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole, James A. Muir
DIMENSJON
4,35 MB
FILNAVN
Fjellbandittene ; Dødens farge.pdf
ISBN
8728611715904

BESKRIVELSE

FjellbanditteneFem menn red inn i byen. Det eneste som var synlig av ansiktet, var øynene. Onde øyne som speidet frem under vide hatter. Det var nattens ryttere som spredte skrekk og gru rundt seg. Men de skulle snart få møte sin overmann.James A. MuirDødens fargeHalvt hvit, halvt Apache - helt drapsmann. Han gikk sine egne veier og lette ikke etter bråk ... Likevel var det som om døden fulgte i fotsporene hans. Som da coynebrødrene la seg ut med Azul..

Fjellbandittene Fem menn red inn i byen. Det eneste som var synlig av ansiktet, var øynene.

Den absorberer alt lys og bør brukes med forsiktighet i interiør. Brukt på riktig måte og i små doser, kan den gi støtte til andre farger og skape effekt i interiøret.

RELATERTE BØKER