Engelsk; medio C

Engelsk; medio C - Nora Brox, Toril Lindberg, Halldis Sjo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nora Brox, Toril Lindberg, Halldis Sjo
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
Engelsk; medio C.pdf
ISBN
4206374737431

BESKRIVELSE

I dette engangsheftet får elevene trening i basiskunnskaper og ferdigheter på ulike trinn og nivåer. Heftet er uavhengig av læreverk.

Send Skriv tilbakemelding (opp til 250 tegn) 0 /250. Send Tusen takk for hjelpen! Om nettstedet Kontakt | ... Eksempel 8: Skrive tekster i digitale medier om engelsk som et verdensspråk Eksempel 9: Fordype seg i et faglig emne: Interdisciplinary Presentation Vg1/Vg2/YF/SF Eksempel 10: Flerfaglig opplæring: engelsk, norsk og TIP De verbene du snakker om her, alle av engelsk opphav, og har beholdt engelsk stavemåte og tilnærmet engelsk uttale.

Del dette innlegget. Lenke til innlegg Del på andre sider. Engelsk tilhører den vestgermanske språkgruppen, og er det største germanske språket i dag, foran tysk, nederlandsk og nordiske språk.

RELATERTE BØKER