Arbeidshefte til Bli kjent i kirken

Arbeidshefte til Bli kjent i kirken - Sølvi Dahle, Heide Thorsen, Leif Arne Økland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sølvi Dahle, Heide Thorsen, Leif Arne Økland
DIMENSJON
7,42 MB
FILNAVN
Arbeidshefte til Bli kjent i kirken.pdf
ISBN
6741576983988

BESKRIVELSE

Dette aktivitetsheftet kan brukes av alle som ønsker å bli bedre kjent med kirken sin. Her kan barna lese, skrive, tegne og lime inn bilder. Når boka er fylt ut har barnet et fint minne fra kirken.Heftet er laget i forbindelse med kursopplegget "Bli kjent i kirken", der en kan velge aktuelle tema fra en ressursbok med metodiske opplegg. Kursene er tilrettelagt for barn fra ca. 9-10 år som ikke er kirkevante, men har sitt utspring i kurs for mennesker med utviklingshemming.Samlingene går ut på i fellesskap å ta på, bli kjent med, og trene på ulike roller i gudstjenesten, og i ritualer som begravelse, nattverd, vielse og dåp.Heftet finnes også på nynorsk.

Sendes innen 5-7 virkedager. Kjøp boken Arbeidshefte til Bli kjent i kyrkja av Sølvi Dahle, Heide Thorsen, Leif Arne Økland (ISBN 9788282492188) hos Adlibris.com.

Samlingane går ut på i fellesskap å ta på, bli kjent med, og trene på ulike roller i gudstenesta, og i ritual som gravferd, nattverd, vigsel og dåp. Nivå 9-12 år. Samling om pinse er en del av boka "Bli kjent i kirken", der barn skal bli kjent med ulike deler og roller i gudstjeneste, kirkerom og i seremonier.

RELATERTE BØKER