Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk

Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk - Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault
DIMENSJON
5,12 MB
FILNAVN
Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk.pdf
ISBN
4245951955303

BESKRIVELSE

Visuell ordbok er ideell for alle som ønsker å lære seg ord og begreper i et fremmed språk! Visuell ordbok er trespråklig og egner seg godt for de som opplever norsk som et fremmedspråk. Den er tematisk bygd opp, med i alt 3 000 fargerike illustrasjoner som er beskrevet i detalj på alle tre språkene kurdisk (Kurmanji), engelsk og norsk.

Kjøp den på Platekompaniet.no Title: Visuell ordbok: kurdisk - engelsk - norsk, Author: Kunnskapsforlaget ANS, Name: Visuell ordbok: kurdisk - engelsk - norsk ... Fullscreen sharing Embed Analytics Article stories Visual ... Les Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Kunnskapsforlagets visuelle ordbøker er utviklet av det kanadiske forlaget QA International (Québéc Américaine) og er en gullgruve for oversettere og språkelskere. Bøkene innholder mye stoff som du ikke finner i vanlige tekstbaserte ordbøker. Mini visuell ordbok norsk-engelsk er en gullgruve for alle språkelskere.

RELATERTE BØKER