Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk

Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk - Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk.pdf
ISBN
5251173253002

BESKRIVELSE

Visuell ordbok er ideell for alle som ønsker å lære seg ord og begreper i et fremmed språk! Visuell ordbok er trespråklig og egner seg godt for de som opplever norsk som et fremmedspråk. Den er tematisk bygd opp, med i alt 3 000 fargerike illustrasjoner som er beskrevet i detalj på alle tre språkene kurdisk (Kurmanji), engelsk og norsk.

Fullscreen sharing Embed Analytics Article stories Visual ... Les Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Jean-Claude Corbeil.

Visuell ordbok er ideell for alle som ønsker å lære seg ord og begreper i et fremmed språk! Visuell ordbok er trespråklig og egner seg godt for de som.. En spennende visuell opplevelse. 3.

RELATERTE BØKER