Veien til førerkortet: Lastebil

Veien til førerkortet: Lastebil En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet: Lastebil.pdf
ISBN
4793138381232

BESKRIVELSE

Dette er Spørsmålsboka for LASTEBIL, klasse C i serien Veien til førerkortet. Her kan du teste deg selv før teoriprøven på lastebil. 195 varierte spørsmål gir deg trening i å tenke igjennom ulike trafikksituasjoner du vil støte på under opplæringen og som ferdigutdannet sjåfør. Spørsmålene er hentet fra målene i HELE læreplanen, derfor må du i tillegg til læreboka, også benytte den kunnskapen du lærer i den teoretiske og praktiske undervisningen.

Boka dekker læreplanen og bidrar til å styrke sjåføropplæringen for tunge kjøretøyklasser. Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) arbeider for god trafikkopplæring og står bak Norges mest leste teoribok "Veien til førerkortet", samt en mengde andre læremidler. Veien til førerkortet; lett lastebil av Erik sr. Lysenstøen , Erik jr.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Veien til førerkortet; buss (ISBN 9788273103130) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER