Veien til førerkortet: Lastebil

Veien til førerkortet: Lastebil Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,41 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet: Lastebil.pdf
ISBN
9239014228344

BESKRIVELSE

Dette er Spørsmålsboka for LASTEBIL, klasse C i serien Veien til førerkortet. Her kan du teste deg selv før teoriprøven på lastebil. 195 varierte spørsmål gir deg trening i å tenke igjennom ulike trafikksituasjoner du vil støte på under opplæringen og som ferdigutdannet sjåfør. Spørsmålene er hentet fra målene i HELE læreplanen, derfor må du i tillegg til læreboka, også benytte den kunnskapen du lærer i den teoretiske og praktiske undervisningen.

Lena Jeanette Fossheim Levering 2-6 dager Heftet, Engelsk 498,-NÅ 426,-Varen ble lagt i handlekurven Gå til ... Veien til førerkortet Buss, lastebil og vogntog klasse C/CE/D/DE er en arbeidsbok med nyttige øvelser og oppgaver som gir tungbilsjåføren trening i å tenke gjennom ulike trafikksituasjoner han/hun vil støte på i praksis. Heimdal trafikkskole Vi er der du er Våre avdelinger finner dere på Heimdal, Midtbyen, Byåsen, Melhus, Tyholt og Tiller.På Heimdal finner du også vår storbilavdeling. Dette gjør oss til en av dine nærmeste kjøreskoler i Trondheim.

ill. Opplysninger Tekst på arabisk Emner Arabisk Bilkjøring Fremmedspråklige Førerkort Føreropplæring Kjøring(motorkjøretøy) førerkort(motorkjøretøy) Arabisk språk Førarkort ... Veien til førerkortet Buss, lastebil og vogntog klasse C/CE/D/DE er en arbeidsbok med nyttige øvelser og oppgaver som gir tungbilsjåføren trening i å tenke gjennom ulike trafikksituasjoner han/hun vil støte på i praksis. Veien til førerkortet - lydbok av Klaus Borch - Se omtaler, sitater og terningkast Veien til førerkortet lærebok klasse B Veien til førerkortet.

RELATERTE BØKER