Syndsforlatelse

Syndsforlatelse - Yrsa Sigurdardóttir | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
12,20 MB
FILNAVN
Syndsforlatelse.pdf
ISBN
3777765132440

BESKRIVELSE

Islands krimdronning er tilbake med ny bok - brutal og aktuell. En tenåringsjente blir brutalt slått til døde på kinoen der hun jobber, og liket av henne blir slept av gårde av en maskert person. Videoklipp der hun ber om tilgivelse blir sendt til vennene hennes fra snapchatkontoen hennes. Når hun endelig blir funnet, er kroppen hennes merket med et 2-tall. En tenåringsgutt møter samme skjebne noen dager senere, og igjen sendes klipp der han ber om nåde ut i sosiale medier. Liket hans blir funnet merket med et 3-tall. Huldar blir involvert i etterforskningen, likeså barnepsykologen Freyja, som raskt mistenker at mordene er mobberelaterte - og at det handler om hevn. Spørsmålet er Freyja og Huldar har mulighet til å redde liv hvis de klarer å finne mønsteret i hevnerens plan. «Drivende spennende og høyaktuell thriller fra Nordens beste krimforfatter.» Ørjan Greiff Johnsen, Adressa.

... Kjøp Syndsforlatelse fra Bokklubber Drivende spenning fra Island Islands krimdronning Yrsa Sigurdardóttir er tilbake med ny bok! Syndsforlatelse er en klassisk, drivende god krimhistorie, med høyaktuell tematikk. En tenåringsjente blir brutalt slått til døde på kinoen der hun jobber, og liket av henne blir slept avgårde av en maskert person. Kjøp Syndsforlatelse fra Bokklubber Islands krimdronning er tilbake med ny bok - brutal og aktuell.

Informasjon om syndsforlatelse i gratis engelsk online ordbok og leksikon. syndsforlatelse.

RELATERTE BØKER